Opslagstavle

20200905 08:20 Banesystem og omsejlingsretning er valgt til at være Banesystem “D” for Texel og DH både. Omsejlingsretningen er “Grøn” for alle dvs. Brandsø skal holdes om Styrdbord. For yderligere information henvises til Sejladsbestemmelserne.  

20200904:
Track din sejlads med RaceQs, det er Gratis, Let at sætte op, kræver en smartphone ombord og er sjovt at bruge til analyse bagefter. Jo flere vi er jo sjovere er det.
Man skal oprette en profil hos RaceQ, og downloade deres App på smartphonen. Før start startes tracking på appen, og lægges telefonen vandret på en hylde eller lignende med toppen fremad i båden, registreres roll og pitch også. Den finder selv ud af hvilken sejlads man deltager i ud fra Geografi og tid.
Håber I vil være med på legen.

20200903: Først vil vi fra Middelfart Sejlklub sige tak for at I bakker op om sejladsen, og særligt i år hvor vi har måttet hugge en hæl og klippe en tå for at tilpasse udefra kommende påvirkninger af sejladsens afvikling.

COVID-19 har resulteret i at vi har set os nødsaget til at skære det sociale væk, således vil det vanlige morgenbord/registrering og skippermøde før sejladsen og Grillpølsen efter sejladsen ikke finde sted i år. 

Herudover har vi været nødt til at flytte Start og Mål-området ned syd for Stenderuphage bøjen. Årsagen er at Baltic Pipe projektet efter planen nedlægger gasrør i området mellem Fænø syd og Skrillinge strand på lørdag, og derfor er vi ikke sikker på at kunne sejle kapsejlads i området.

Vær opmærksom på følgende punkter:

Opslagstavlen er elektronisk i år og findes på www.brandsoerundt.dk her findes sejladsbestemmelser og løbslisten. Her vil ændringer også blive opslået.

Registrering foregår elektronisk, se instruktion på opslagstavlen. Mange har allerede registreret sig og indsendt besætningslisten.

Gratis Overnatning i marinaen er stadig muligt. Man skal blot hente en havnemærkat til båden som er ophængt i indgangspartiet til Middelfart Sejlklub.

Start og Målområdet er flyttet til syd for Stenderuphage, det betyder lidt ekstra sejltid fra marinaen. Der er ca. 2,5 sm derud.

2 fartøjer ligger i området syd for Fænø. Det ene er et arbejdende fartøj som der skal holdes en afstand af 200 meter til, det andet er et afviser fartøj.

Vi glæder os til at se alle og håber på at vi kan vende tilbage til normale tilstande i 2021.
Pva. Middelfart Sejlklub
Karsten Svenningsen

20200826: Da vi ud over Covid-19, som vi mener at kunne håndtere i årets sejlads, også er udfordret af Baltic Pibe rørlægningen, vil Sejladsbestemmelserne først forelægge den 3/9.

Registrering er et krav for at kunne starte. Nedenfor er et link til Besætningslisten til brug herfor. Denne skal udfyldes og returneres til kbs@svkl.dk eks. som et foto eller pdf. Det er OK blot at skrive punkterne over i en mail og udfylde oplysningern i mailen. Mailafsendelsen bekræfter så at afsender står inde for oplysningernes rigtighed.